Senaste dagarna

Senaste dagarna har för mig handlat mycket om min katt Dexter. Hade en veterinärtid till honom på onsdagen då han slutat äta i princip. Åt bara när jag eller T gav honom från handen. Väl på onsdagen på veterinärtiden upptäcker dom att han har 5 tänder som måste tas bort. Blir operation direkt för honom. För mig så var det väldigt jobbigt att se honom nerdrogad och sedan tas till operation. Blev långa timmar för mig på jobbet innan jag fick smita och hämta honom vid 3. Allt hade gått bra som tur var och han blev något piggare när han såg mig och T. Nu ska det ges 2 mediciner och som småningom borsta tänderna på honom för att det inte ska hända igen.
Dexter för ett tag sedan.
Dexter har egentligen fina klarblå ögon. Men jag hade bara denna bild på denna dator.
Nåväl, helgen som var tillbringades med stinor x2 då en av dem inte varit hemma på snart ett halvår. Vi drack glögg på fredagen och gick ut och dansade på lördagen. Väldigt trevligt!
I går var det farsdag och jag for och grattade min far. Fick tårta och mat. Av mig fick han trisslotter och vann 25 kr. Så misstänker att det blir en ny lott och kanske en miljon ;) Har sagt 10 % av vinsten ska gå till mig så man kan ju alltid hoppas. haha!
och som jag lovat komme en bild sedan halloween festen!
T och jag
T var ju som sagt jokern och jag gjorde en väldigt enkel cruella de vil.
I dag ska jag och T fara och gratta hans far. Vi hann inte det i går nämligen då vi båda jobbade.
Skriver mer inom kort!

Ledig dag!

Idag har jag hela dagen ledig! Wihoooo! :) Den skall tillbringas med älskade T och vi ska kika på en julklapp till min syster bland annat. Vi har också planerat att baka chokladbollar. Var grymt längesedan, ska bli gott!
Annars då, Zlatan vann guldbollen igen. Jag kan egentligen inte säga att han inte förtjänar den för han är ju grym på det han gör. Däremot diva fasionerna han kör med. Nä usch. Såg tacktalet och, vad var det för tacktal? Jag har vunnit så många gånger att jag har sagt allt redan. I den stilen sa han. Var lite tacksam mot folket i stället som har röstat fram honom. Någon annan spelare hade säkert blivit överlycklig. Men vad vet jag. Jag kommer då aldrig stå och ta emot någon guldboll ;P
Här hemma kämpar vi på med dexter också. Han fick i sig mycket mat i går. Genom att jag matade honom en och en kula. Och för den som undrar så la han av en mycket fin och stor klump i kattlådan. Matte nöjd minsann!! :P Små saker kan faktiskt göra en löjigt glad när man är riktigt orolig. Men i morgon ska vi ju kolla upp honom så jag håller alla tummar att det inte är något allvarligt.
Frukost kanske?
Vi hörs. har inte glömt halloween bilden!

Helgen som varit

i helgen har jag och T varit på maskerad fest! Grymt roligt. Jag var cruella de vil och t var jokern. Kan kanske till och med lägga ut bild på det senare! Var i alla fall grymt roligt då vi inte varit på någon fest på länge. Men känner dock att nu kan det vänta ett tag innan någon fest igen. :P
Hur det gått med chipsen? åt 2 gånger förra veckan. Nu kanske det för er känns mycket. För mig är det en klar förbättring! *skratt*
Kan bara skriva lite kort denna gång. Måste göra mig iordning för jobbet och innan dess hinna dammsuga. Tur man bara har en 1a. Kan också meddela att katten blivit dåligt. Han äter dåligt och sover mycket. Han äter om man matar honom med en och en kula. Men något är ju galet så onsdag kl 10.30 då är det djursjukhuset som väntar :/
Skiver mer sedan!

Sockerberoende

Har ett sjukt sötsug som jag försöker träna bort. Började iofs på allvar i går så länge har jag inte hållit på. Men det är jobbigt, sjukt jobbigt för mig. Jag är motiverad men ändå så kommer suget på kvällen och jag an då göra nästan vad som helst för att få tex chips som det ofta har varit. Chips är den stora favoriten och jag kan inte få nog! Om någon därute sitter med bra tips för att få bort ett sådant här sug efter sötsaker, hojta gärna till med en komentar! Kommer även uppdatera allt eftersom hur det går för mig.
bild tagen från google!
(bilden är tagen från google)
Ska snart äta frukost så jag kan springa till jobbet. Ledig till helgen och då är det maskeradfest som gäller. Temat är film. Har ingen aning vad jag ska vara. Ganska sjukt med tanke på att det är ett väldigt brett tema! Samma här, har ni tips lämna gärna en kommentar! Nu ska jag bekämpa sötsuget med lite frukost!

1 november!

Gääääsp!
Har bestämt mig för att inte sova så länge på morgon längre. Förut sov jag minst till 9. Vilket gör att när jag som nu har vaknat kvart i 8 så kämpar jag för att hålla ögonen öppna. Förut kunde jag vakna tidigt av mig själv. Men någonting hände och jag började sova till 12 iband. Bra för mig är att jag kommer som mest upp i 10 en ledig dag numera. Men skulle vilja kliva upp 7 och vara pigg. Det ska jag klara. Får ta det i omgångar bara.
Nog om det, tänkte köra 5 snabba så nu får lite humm hur jag är som person. Det är ju trots allt bara mitt andra inlägg.
  • sommar eller vinter - Är faktikst en jobbig typ som ser tjusningen i alla årstider.
  • hemmakväll eller ute kväll
  • coca cola eller fanta
  • spara eller slösa - stort slösa. har aldrig riktigt kunnat spara. försöker men pengarna försvinner ändå. haha!
  • snowboard eller slalom - älskar åka snowboard, vilken frihetskänsla!
vad hade ni valt av dessa? Komentera gärna! :)

RSS 2.0