Ny Lägga!

Så som rubriken säger så har jag och T skaffat oss en ny lägenhet!! Vägg i vägg med den gamla 1an på 44 kvadrat. Numera bor vi i en 2a på 82 kvadrat!!!! Och så mycket större det känns!!!! Känns helt underbart!! :) Nu gäller det bara att göra den till sin egen. Men det kommer mer och mer:)
Och jag skulle ju bli nyttig, men jag föll tillbaka. Men nu funkar det inte längre. Jag MÅSTE klara detta. för min egen skull. Har sagt detta många gånger och kommer säkert falla tillbaka igen. Måste bara se till att det inte blir lika djupt som tidigare när det gäller skitmat och snacks. Men med hjälp från T ska detta nog gå bra. Han stöttar mig så bra! :)
Nu blir det jobb :)

Tisdag

Gårdagen börjades faktiskt med en promenad till mamma och pappa. Fram och tillbaka blir det ca 9 km - 1 mil. Riktigt nöjd att jag valde att gå dit. Skulle hämta ett kvitto bara. Och hälsa på pappa som jag trodde skulle vara hemma, men icke. Efter att ha läst tidningen och tagit lite vatten insåg jag att ingen pappa skulle dyka upp och mamma var ju på jobbet, så jag traskade hem igen.
Nu på morgonen börjades med disk med ett avbrott för en halvtimmes promenad mot åsberget igen. Tycker verkligen det är härligt att gå där uppe.
Nu måste jag diska igen!

Åsberget

Vår natur är så vacker! Gillar verkligen och vara ute i naturen och vandra. Varför har jag inte gjort det tidigare. Alltid tyckt om naturen, men latheten har väl gjort att jag inte tagit mig tid. I går efter jobbet ville T ut och springa. Vi vandrade upp till åsberget som inte ligger långt ifrån. Tar ca 5 min att gå till början. Vi bestämde oss för att springa längst upp på det närmsta berget upp till vindskyddet. Eftersom jag nyss påbörjat min resa neråt i vikt så bestämde jag mig för att snabbt promenera varva med jobb.
Jag har annars alltid lagt för stor vikt i att jag inte får gå utan jag måste jogga jogga jogga. Bara inse att man kanske inte kan göra så längre. Det blir för jobbigt i längden och man lägger då ner efter ett tag. Men nu känns det roligt, det var roligt och jobbigt att ta sig upp på berget. Nerför var det nog 90 % jogg. Detta tog sammanlagt ca 50 min. Snart är T på väg till jobbet. Jag är ledig så funderar på att ta mig en promenad. Kanske ut till Arnäs och hämta kvittot till en julklapp som helt plötsligt slutade fungera.
Men idag måste jag sluta med något, jag belönar mig själv med chips och dylikt när jag varit duktig att springa. Någon som också förstår att den ekvationen inte fungerar i långa loppet? ;) Jaja det blev chips i går och godis. Men det är slut på det nu. 2013, här kommer jag! Jag är realist nog att inse att detta till 2012 inte kommer funka. Har aldrig varit större än jag är nu och tänker då inte bli större, bara mindre. Har dock gått ner nästan 2 kilo redean :D
Man ska vara glad åt det lilla i livet. :)

Usch

usch så dåligt av mig. ska skärpa mig!

RSS 2.0